Co vše musíte vidět v Los Angeles?


Pokud budete v Los Angeles, určitě se budete snažit, abyste si tohle místo užili co nejvíce a viděli toho co nejvíc. Jaká místa byste rozhodně neměli při svém výletu vynechat?

Universal Studios Hollywood

Pokud jste filmový maniaci, navštívit Univerzal Studios je vaší povinností. Jedná se o zábavní park, v kterém najdete nespočet atrakcí, horské dráhy a úžasné prostředí tvořené kulisami filmové produkce. Prohlídka vás vezme na místa, kde vznikaly jedny z nejznámějších filmů, jako je třeba Harry Potter.

Universal studios

Venice Beach

Venice Beach se nachází na jižním pobřeží LA. Panuje zde atmosféra plná zábavy, relaxace ale také umění. Venice Beach je známá především pro svou krásnou promenádu, kde najdete různé atrakce a vystupující umělce. Můžete si zde také zaplavat a odpočinout na pláži, pokud to dovolí počasí.

Griffith Observatory

Na tomhle místě můžete pozorovat nejenom hvězdy, ale také celé LA. Je odtud naprosto úžasný výhled. Můžete se zde účastnit také různých astronomických výstav nebo přednášek. Doporučujeme navštívit místo především v noci, kde můžete pozorovat pomocí teleskopů celé planety.

Hollywood bulvar a Hollywood Sign

Hollywood je neodmyslitelně spojený s Los Angeles. Na Hollywood bulvar najdete Uličku slávy, kde se nachází hvězdy patřící jednotlivých umělců, ať už se jedná o herce, zpěváky, producenty a tak dále. Z tohoto místa budete moci také pozorovat nápis Hollywood, který je dominantou celého města.

hollywood sign

Rodeo Drive

Tato ulice je určená pro ty, kteří milují luxus. Nachází se v Beverly Hills a nachází se tu obchody těch nejluxusnějších značek, jako Prada nebo Louis Vuitton. Pro jedinečný zážitek, při kterém na vás dýchne luxus, si nemusíte ani nic kupovat. Stačí se zde jen projít a užívat si obklopení luxusem.

Natural History Museum

Tohle muzeum rozhodně stojí za návštěvu, pokud máte rádi přírodu a historii. Najdete zde expozice minerálů, dinosaurů a mnoho dalších výstav. Výstavy jsou interaktivní, takže slibují i mnoho zábavy.